+46(0)455-25500

Bokningsvillkor 2019

Vi hoppas att du kommer att trivas på Stay Hotel

VIKTIG INFORMATION

STUDIOS OCH LÄGENHETER

Enkel- eller dubbelsängar beroende på din bokning
TV med många kanaler inkl. BBC World, CNN och flera filmkanaler
DVD m surround eller SMART TV alternativt Chrome Cast
Fri WiFi – loginuppgifter finns i din lägenhet
Tvättstuga finns i fastigheten – fri att använda

FULL SERVICE:

(Städservice var 7:e dag eller varje dag beroende på din bokning. Denna inkluderar dammning, dammsugning. byte av lakan, linne och handdukar, tömma papperskorgar, städning av badrum och kök samt fylla på ersättnings tvål, toalettpapper om nödvändigt,
* * Diskning ingår inte in någon städservice

Kök:  Kylskåp med frysfack, microugn, spishäll, brödrost kaffebryggare, vattenkokare, stavmixer samt kastruller, stekpanna, porslin och bestick

Utrustningen i köken kan variera beroende på lägenhetens storlek

Lägenheterna ligger central i Karlskrona nära till shopping, matbutiker, restauranger och pubar

VÄNLIGEN NOTERA

  • * Läs vår sopsorterings guide som finns i lägenheten
  • * Check in efter kl 14:00Check ut före kl 11:00
  • * Veckostädning eller daglig städning ingår ej diskning ( tillkommer 280 kr)
  • * Alla lägenheter, studios och lokaler är RÖKFRIA  Om gäst bryter mot denna regel har hoteller rätt att debitera kostnader för nedstängning och uppfräschning av lägenheten med dygnspriset upp till 7 nätter
  • * Vänligen läs våra säkerhetsintruktioner som finns i rumm och notera att om gäst orsakare falskt brandlarm debiteras den kostnad som Räddningstjänsen i Karlskroa debiterar hotellet /ca 6000 Kr)

BESTÄLLNINGSSERVICE

Diskning 280 kr per tillfälle
Frukost ,som ej är inkluderat i rumspriset vid bokning, 130 person och tillfälle

 

VID AVRESA

Vänligen lämna studion/lägenheten som du fann den vid ankomst

Slutstädning ingår i priset med nedan reservation*)

 

*) BESTÄLLNING AV EXTRA STÄDNING
Om vi behöver / eller mot beställning göra extra stor städning, slänga extra mycket sopor, kartonger och boxar, ta bort möbler eller babyutrustning, diska debiterar vi 850 Kr Kontakta vår reception före avresa

BETALNING

Betalnings skall göras med kreditkort, faktura eller i undantag kontant, före varje månadsskifte, Om betalning inte sker i tid har hotellet rätt att ta ut en förseningsavgift

 

CleaningImage

Pls Take care of our kitchen

Terms & Conditions

BOKNING OCH BEKRÄFTELSE

En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Detta kan ske muntligen,e-mail, skriftligen eller via boknings-system. Vid bokningen är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning skall ske. Olika regler gäller för olika priser, se detaljerad prisinformation. För att boka ett rum på Stay måste du vara minst 18 år. Du som bokar rummet för en underårig är ansvarig oavsett om du bor eller inte bor med den underårige i rummet. Av säkerhetskäl tillåter vi endast våra medarbetare och incheckade gäster att vistas fritt i hotellrum eller andra reserverade lokaler.

ANKOMST OCH AVRESA

Tider för in- och utcheckning varierar beroende på bokning och prisklass. Läs vår detaljerade prisinformation om vad som gäller för din vistelse här.

AVBOKNING OCH UTEBLIVEN ANKOMST

Avbokningsvillkoren varierar beroende på vilket pris du har bokat, läs noga detaljerad prisinformation. Om inte annat överenskommits vid bokningstillfället eller priset du har valt har andra regler skall avbeställning ske senast kl 18.00 (lokal tid för hotellet) på ankomstdagen. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl 18.00, får du betala för ett dygn. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa.

TIDIG AVRESA OCH VISTELSE PÅ OBESTÄMD TID

Gäller din bokning en bestämd tidsperiod men avresan sker tidigare kan det medföra prisjusteringar. Ta kontakt med hotellet och meddela avresa. Bor du på hotellet på obestämd tid och förlänger din vistelse med ett dygn i taget behöver du meddela avresan senast kl 18.00 dagen före. I annat fall har vi rätt att ta betalt för ett extra dygn. Om hotellet inte längre kan låta dig disponera rummet har du rätt att få veta detta senast kl 18.00 dagen före avresan.

FÖRVARING AV VÄRDESAKER OCH BAGAGE 

Lämna inte värdesaker eller bagage utan uppsikt vid in/utcheckning, frukost eller när du väntar på taxi. Hotellet har av säkerhetsskäl ingen skyldighet att förvara egendom som är av högt värde eller egendom som skulle kunna utsätta hotellets personal eller övriga gäster för fara. Hotellet har inte något strikt ansvar för egendom som du förvarar på hotellrummet eller i bagagerummet.

BETALNING

För vissa priser gäller förskottsbetalning. Läs detaljerad prisinformation. Detta belopp avräknas den slutliga räkningen. Avbokar du rummet utan hänsyn till avbokningsvillkoren, har hotellet rätt att behålla bokningsavgiften/förskottsbetalningen. Generellt gäller att hotellräkningen skall betalas när du får den, oftast vid ankomsten till hotellet. Hotellet accepterar de vanligast förekommande kontokorten. Hotellet är dock inte skyldigt att acceptera kontokort, checkar, kuponger eller utländsk valuta om hotellet inte har erbjudit sig att göra det.

DIN EGEN SÄKERHET

Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknapp och brandsläckare finns. Titta efter detaljer i informationen på insidan av hotellrumsdörren. Läs även broschyren ”Att bo på hotell”.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Hotellet arkiverar personuppgifter om de som använder våra tjänster och produkter. Hotellet är personuppgiftsansvariga med hänsyn till personuppgifter relaterade till din bokning.
De personuppgifter du lämnar används av Stay för att tillhandahålla, administrera, följa upp och ta betalt för de tjänster du bokat. Detta omfattar även kommunikation som påminner eller informerar om din bokning eller erbjudanden och information som ansluter till din bokning före, under och efter din vistelse.